Полиса приватности

ПОЛИСА ПРИВАТНОСТИ

ПРИКУПЉАЊЕ ПОДАТАКА

Посетилац може да посети већи део интернет сајта осим дела где је потребно бити регистрован корисник. Докле год не поручи ништа ми не прикупљамо никакве личне информације од њега већ само користимо колачиће како би обезбедили безбедан и поуздан рад сајта.

На сајту се користи и google analytics који прикупља податке ради аналзирања кретања посетиоца по сајту.

Приказ података

Подаци прикупљени приликом регистрације се нигде не приказују.
У WHOIS бази за домене који нису .РС застита тј скривање је бесплатно и аутоматски подешено. Док за .РС домене се додатно наплаћује 500 динара. Ко је регистрант за .РС домене се приказује само ако је правно лице док за физичка лица не пише ништа и не постоји могућност да се то сазна.

КАКО СЕ КОРИСТЕ ПРИКУПЉЕНИ ПОДАЦИ

Подаци се користе пре свега за безбедно кретање кроз сајт. Остали подаци који се не тичу услуга као што је праћење ип адресе и колачића јесте за бољу анализу корисника и корисник не може бити идентификован помоћу њих са наше стране докле год није улогован на нашем сајту.

ГДЕ СЕ ЧУВАЈУ ПОДАЦИ

Прикупљени подаци се чувају на истом серверу где се и налази овај сајт, и на посебном серверу где се налази резервна копија овог сајта који се ради сваког дана.

ЗАШТИТА ПОДАТАКА

Као и са нашим услугама тако и на овом серверу где се чувају подаци као и овај сајт користе се последње верзије софтвера које пружају јако висок ниво заштите како би прикупљени подаци остали потпуно заштићени. Ми се обавезујемо да нећемо ни на који начин одавати или прослеђивати податке прикупљене на било који начин било коме осим у случају судског налога када смо по закону и обавезни.

ПРАВО НА ЗАБОРАВ

Корисник има право да затражи да буде обрисан из нашег система и у том случају престају све његове услуге које има код нас и сви подаци које имамо биће потпуно обрисани.